KLIENTREGNSKAP SANDNES AS

Helge Mellemstrand
Jærveien 18-Inngang Storgaten
4319
Sandnes

Finn på kart

Velkommen til KlientRegnskap Sandnes AS

Phone:
51667189
Mobile:
46 50 44 26
Admin type:
Aut. regnskapsfører

Services

Årsoppgjør
Prosjektstyring
Tar imot nye kunder
Lagerstyring
Lønn
Rådgivning
Konvertering

e-conomic customers

26-100 customers
KlientRegnskap fører regnskap for bedrifter innen de fleste bransjer. Våre medarbeidere har lang erfaring i å møte de spesielle regnskapsmessige utfordringene for de forskjellige bransjene. Med oss som ansvarlig regnskapsfører finner vi en fornuftig arbeidsdeling mellom oss og deg som kunde, og du får en fast saksbehandler hos oss du kan forholde deg til.

KlientRegnskap tilbyr fullt integrert kasseløsning

Sammen med Economic og Timekiosk kan vi nå tilby en kasseløsning med full integrasjon mellom systemene. Når du tar dagsoppgjør i kassen i Timekiosk oppdateres regnskapet i Economic automatisk. Siden Timekiosk er Cloud-basert kan du koble deg til kassen uansett hvor du befinner deg bare du har tilgang på internett og følge med hva som skjer i virksomheten din - også når du ikke er på jobb. Det er også lett å hente ut statistikk og viderebehandle i Excel. Og prisen ? Dette er et av markedets rimeligste systemer. Kontakt oss for mer info. PÅ GRUNN AV AT ECONOMIC SKAL AVVIKLES VIL DENNE LØSNINGEN FREMOVER AVLØSES AV TILSVARENDE LØSNING MED MICROSOFT DYNAMICS NAV SOM BLIR VÅRT NYE SYSTEM.

En fornuftig arbeidsdeling mellom kunde og regnskapskontor

Economic er etter vår mening blant markedets beste systemer for å få til en fornuftig arbeidsdeling mellom kunde og regnskapskontor. Du kan fakturere rett i vårt Economic system, du kan få tilgang til å spørre i systemet og se bilag (hvis skannet) og det er også mulig å føre deler av regnskapet selv hvis du har kompetanse til det. Ta kontakt for å diskutere en løsning for din bedrift. PÅ GRUNN AV AT ECONOMIC SKAL AVVIKLES VIL DENNE LØSNINGEN FREMOVER AVLØSES AV TILSVARENDE LØSNING MED MICROSOFT DYNAMICS NAV SOM BLIR VÅRT NYE SYSTEM.

KlientRegnskap har 30 års erfaring

Regnskapsføring er et område der det tar lang tid å bygge opp god kompetanse. Det er et veldig stort fagområde og konsekvensene kan være store dersom ikke ting gjøres på riktig måte. KlientRegnskap har 30 års erfaring i bransjen og har høy kompetanse innen fagområdet. Dette kombinert med at vi bruker det siste innen regnskapsystemer og løsninger gjør at vi kan tilby en bedre regnskapsløsning for bedriften din. PÅ GRUNN AV AT ECONOMIC SKAL AVVIKLES VIL DENNE LØSNINGEN FREMOVER AVLØSES AV TILSVARENDE LØSNING MED MICROSOFT DYNAMICS NAV SOM BLIR VÅRT NYE SYSTEM. VI KOMMER IKKE TIL Å BENYTTE TRIPLETEX AV FORSKJELLIGE GRUNNER - HVORAV DEN VIKTIGSTE ER AT SYSTEMET IKKE HAR OCR-LESNING - NOE SOM MEDFØRER AT VI IKKE FÅR AUTOMATISERT REGNSKAPET I SAMME GRAD SOM MED MICROSOFT NAV.