Gjone Regnskap

Knut Gjone
Haslebakken 2 A
3229
Sandefjord

Finn på kart

Gjone Regnskap - Vestfold og Østfold

Phone:
909 73 972
Mobile:
909 73 972
Admin type:
Aut. regnskapsfører

Services

Årsoppgjør
Prosjektstyring
Tar imot nye kunder
Design & Layout
Lagerstyring
Kurs
Lønn
Rådgivning
Konvertering

e-conomic customers

26-100 customers

Et moderne regnskapsfirma

Gjone Regnskap har brukt e-conomic som sitt primære arbeidsverktøy i mange år. Hos oss får du hjelp til det meste med e-conomic, da vi er eksperter på programmet. Vi er et regnskapsfirma som ønsker å bruke nyeste teknologi som sikrer effektiv regnskapsdrift, men også gi deg best mulig informasjon om din egen forretning. Rutineoppgavene minimeres slik at vi i større grad kan være din diskusjonspartner og hjelpe deg med råd og vink i en vanskelig hverdag.

Papirløst

En del av vår forretningside er basert på papirløst regnskap. Siden vi bruker nettbaserte løsninger, så kan vi håndtere kunder i hele Norge. Vi skanner alle bilag, avstemninger og dokumentasjon er elektronisk. Vi oppbevarer dessuten alle bilag elektronisk eksternt i tillegg, hvor lovbestemt dokumentasjon fra forrige år og helt fra din oppstart i Gjone Regnskap, ligger lagret som PDF-filer. Dette tilfredsstiller lovens krav til oppbevaring.

Full kontroll og oversikt

Du logger deg inn på din e-conomic lisens på samme måte som din nettbank. Her kan du for eksempel hente kopi av bokførte bilag, se på dine rapporter som resultat, balanse, kundelister og leverandørlister. Alt ligger trygt lagret på en server med høy sikkerhet.

Vi kan også gjøre dette for deg:

Gjone Regnskap har spesialisert seg på kunder med nettbutikker. I tillegg til vanlig regnskapsførsel, lønn og årsoppgjør, kan du også få hjelpe til: Betalingsoppdrag; Overlater du til oss å betale regningene, blir regnskapsførselen mer effektiv, fordi dette utføres via regnskapssystemet Etablering/Rådgiving; Stiftelse / Etablering og Registrering av selskap, Kapitalutvidelser / EmisjonerTa kontakt i dag, vi har ledig kapasitet.