Sender...

Tilleggsmodulen API

Aktiver API for å utveksle data mellom IT-systemer

Når virksomheten din vokser og får nye behov, er det viktig at du bruker IT-systemer som kan kobles opp mot hverandre slik at utviklingen kan fortsette. Måten man gjør det på, er gjennom en API-løsning.

Med e-conomics API kan du integrere med en rekke andre programmer og tjenester, såkalte apps, som nettbutikk, kasseløsning, CRM-system og hvilket som helst annet system med e-conomic. API sørger for at systemene utveksler data om kunder, korrespondanse, produkter, priser, lagerbeholdning og andre typer informasjon.

API kan du aktivere gratis. Bruker du e-conomic allerede? Fyll ut skjemaet til høyre, så aktiverer vi API'en gratis i din avtale for deg.

Du kan også selv aktivere API i din avtale. Det gjør du under: Alle innstillinger > Abonnement > Tilleggsmoduler (Se video)

Fyll ut feltene og få API gratis

API to skjermer med pil

Hvorfor skal jeg bruke API?

API står for Application Programming Interface, og gjør at flere programmer kan kommunisere med hverandre. Det vil si at du kun trenger å taste inn opplysninger om kunder, varer og priser én gang, uansett hvilket IT-system du velger å integrere med e-conomic.

Selve opprettelsen og oppdateringen av data i systemene automatiseres og synkroniseres automatisk via API'en. Det minsker feilmarginen, sørger for mindre adiminstrativt arbeid, og gir deg et bra overblikk over alt som skjer i virksomheten din.

Grenseløs integrasjon mellom webtjenester

e-conomics API brukes av web-baserte applikasjoner som overholder internasjonalt anerkjente standarder.

Det betyr blant annet at vi har gjort det lettere for utviklere som vil integrere deres system med e-conomic regnskapsprogram. Det betyr også at vi har sørget for at e-conomic kan integreres med ethvert system, uansett hva slags programmeringsspråk, platform eller fysisk plassering som gjelder.

Det eneste kravet er at systemet ditt kan sende og motta data i XML-format via internett.


Fordeler for virksomheten dinFordeler for utvikleren

1. Integrasjon skaper overblikk og sammenheng mellom
systemer, data og arbeidsprosesser

2. Automatisering minimerer tidskrevende arbeidsrutinger og omkostninger til manuelt arbeid

3. Mindre administrasjon frigir ressurser til f.eks. salg og kundehåndtering
1. Adgang til funksjonalitet via webtjenester (XML og SOAP)

2. Kryptert kommunikasjon over HTTPS.

3. Tilgang fra programmeringsspråk som C#, Java og PHP

4. Spesielt objektorientert miljø for .NET-utviklere


API og integrasjon i e-conomic regnskapsprogram

Sånn kommer du i gang med API
Har du ikke e-conomic regnskapsprogram?

Er du ikke e-conomic-kunde, kan du prøve e-conomic gratis i 14 dager og finne ut av om det er et regnskapsprogram som passer til din virksomhet. Da kan du leke litt med API'en og se hvordan dine andre løsninger kommuniserer med e-conomic.

Vi hjelper deg i gang, bare kontakt vår gratis support!

×

Har du en venn

som vil finne denne siden nyttig?

×

Feil

Beklager, men systemet har registrert for mange forsøk på å sende e-posten innenfor en for kort tidsperiode. Vennligst vent litt og forsøk igjen.

Lukk vinduet