Fakturaprogram på nett

Online fakturering - hvor og når du vil

Effektiv og profesjonell fakturering

Faktureringen burde være den letteste delen av jobben din - derfor kan du enkelt opprette og sende profesjonelle fakturaer i e-conomic. I tillegg til fakturaprogrammet, får du også et fullverdig regnskapsprogram som holder styr på de bokførte fakturaene. 

Siden e-conomic er et nettbasert regnskapsprogram, kan du fakturere fra alle mulige enheter - PC eller Mac, smarttelefon eller nettbrett - hvor og når du enn måtte ønske.

Over 80 000 små og mellomstore virksomheter bruker allerede e-conomic til å fakturere kundene sine. Du kan prøve helt gratis og uforpliktende for å se om det passer for deg og din virksomhet.

Fakturering på nett er enkelt, oversiktlig og effektivt

Prøv e-conomic gratis i 14 dager  

"Det siste året har vi også begynt å skanne bilagene, og dette har forenklet hverdagen ytterligere."
Kristian Kolnes - Merkefabrikken

En faktura etter dine behov

Skal du fakturere for et enkeltmannsforetak eller aksjeselskap, for eksempel? Da har du muligheten til å velge standardoppsett for kontoplaner i e-conomic, slik at varer og tjenester du fakturerer blir bokført automatisk.

Selve fakturaen kan du designe på egenhånd med din bedrifts logo og personalisert tekst, eller du kan velge en eksisterende fakturamal. Legg til betalingsbetingelser og kundeinformasjon, så regner programmet automatisk ut MVA. Send faktura, få betalt.

Kom i gang med fakturering i e-conomic

Design fakturaen din, velg logo, tekst, layout, osv

Flere muligheter, bedre oversikt

Med e-conomic får du et fakturaprogram som lar deg sende elektronisk faktura (EHF) via e-post. Har du gjort en feil med fakturaen, kan du opprette en kreditnota. Og har du internasjonale kunder, kan du fakturere på flere forskjellige språk med ulik valuta.

Du kan også sende tilbud eller ordre elektronisk via kundelisten. Se om kundene har mottatt fakturaen, og følg opp med en purring dersom den ikke blir betalt. På den måten har du alltid kontroll over inntektene dine, fra første korrespondanse til pengene er på konto.

Se alle fakturafunksjonene

0252-no-gratis-skanning.jpg

Betal MVA og integrer med banken din

MVA kan du justere i forhåndsinnstillingene dine, slik at momsen registreres automatisk med riktig mva-sats når du oppretter en faktura. Vår integrasjon til Altinn gjør at du enkelt kan rapportere mva-oppgaven når du skal.

Sørg for at det ikke er noe som mangler i regnskapet ditt ved å laste opp kontoutskriften din i e-conomic. Det bidrar til ekstra trygghet, og sørger for at alt er bokført som det skal.

Mer om MVA-oppgaven    Video om bankavstemming

Integrer regnskapet ditt med Altinn og din bank, f.eks. Nordea, DNB eller Sparebank1

Skann bilagene dine

Få samlet alle dokumentene dine på ett sted. Kvitteringer og fakturaer kan skannes på f.eks. mobil eller nettbrett, og overføres automatisk til kontoen din i e-conomic. Har du en regning som en PDF-fil, kan du også sende bilaget fra emailen din til e-conomic.

Du oppfyller alle krav

Bruker du e-conomic som fakturaprogram, oppfyller du alle kravene som finnes med henhold til norske virksomheter og fakturaregistrering. Du kan f.eks. sende fakturaer med KID-nummer, så slipper du manuell registrering av hver enkelt kundeinnbetaling.

Smart bankavstemming

Funksjonen for automatisk bankavstemming gir deg muligheten til å holde styr på alle inntekter og utgifter fra bankkontoen din, slik at du kan sammenligne og finne eventuell mangler eller feil med bokføringen. Det gir bedre oversikt og en mer effektiv arbeidsdag.

Hva koster e-conomic regnskapsprogram?

Du kan velge mellom to pakker hos e-conomic: Small eller Standard. Med Small-pakken har du 2000 posteringer, og går du over dette blir du automatisk oppgradert.

Vil du utvide pakken din med tilleggsmoduler som blant annet Lagerstyring, Prosjektstyring og Abonnement, koster det ekstra. Hvis du bestiller e-conomic før 31. juli, får du tilleggsmodulen Skanning gratis i hele 2015!

Du betaler ingen etableringsavgift eller andre skjulte kostnader, og du kan si opp avtalen din når du enn måtte ønske det. Vi anbefaler deg uansett å prøve programmet gratis i 14 dager. På den måten kan du finne ut om e-conomic passer for deg og din virksomhet.

Prisen for Standard-pakken i e-conomic regnskapsprogram       Prisen for Small-pakken i e-conomic regnskapsprogram       Prøv e-conomic regnskapsprogram gratis i 14 dager  
*En postering er enhver føring av bilag man gjør i et regnskap, som enten vil være i debet eller kredit.    

Les mer om priser og tilleggsmoduler i e-conomic

Gratis support - for deg som trenger en ekstra hånd

Supportavdelingen er den aller største og viktigste her hos e-conomic. Du kan alltid få hjelp av våre flinke supportere via telefon, e-post eller live chat om du sitter fast med faktureringen eller bokføringen i e-conomic.

Utover det har vi mange ressurser for deg som vil fakturere og føre regnskap på egenhånd. Vi har blant annet vår egen Wiki, e-copedia, som inneholder forklarende artikler, videoguides og en ordbok med de viktigste begrepene innen regnskap. Og alt er naturligvis helt gratis.

Besøk vår support

Få hjelp til regnskapet ditt av vår gratis support
 
Integrer ditt regnskapsprogram med viktige programmer som f.eks. iZettle, Dropbox, Dibs og Shopify


Bygg ditt eget fakturaprogram

Med e-conomic får du selvfølgelig alle funksjonene til et effektivt og fullverdig fakturaprogram. I tillegg til våre egne tilleggsmoduler som lagerstyring, skanning, prosjektstyring, mm., har du også mulighet til å utvide programmet med flere apps og integrasjoner fra ledende selskaper på markedet.

Du kan f.eks. bygge på med apps som tar seg av inkasso, budsjett og betaling med bankkort, eller integrere med nettbutikk, kasseapparat, lønnssystem, osv. På den måten betaler du kun for akkurat det du har bruk for, samtidig som du får et program som kan vokse med virksomheten din. 

Se tilleggsmoduler   Se apps

Du får et komplett regnskapsprogram

I tillegg til at du kan kontrollere flyten av fakturaer fra start til slutt, får du tilgang til et brukervennlig regnskapsprogram med e-conomic. Når du bruker et nettbasert regnskapsprogram får du lettere oversikt og kommer tettere på virksomhetens drift.

Gjennom analyser og rapporter kan du se hvor mye du tjener, når virksomheten er mest lønnsom og finne områder med forbedringspotensiale.

Lær mer om regnskapsprogrammet e-conomic

Få oversikt over regnskapet ditt i e-conomic regnskapsprogram
 
lpg-norge-as_medium.jpg

"Tiden vi bruker på fakturering har gått betraktelig ned med e-conomic. Må også nevne at servicen hos e-conomic er noe av det beste man kan oppdrive i dag."
Henning Meyer-Woll, LPG-Drammen

pirforlaget_tilpasset.png

"Det geniale med e-conomic er at det ikke spiller noen rolle hvor man sitter. Vi sitter på kontoret, på hotellet, eller hjemme for den saks skyld, og fakturerer kunden direkte."
Roar Klæboe, Pirforlaget AS

Prøv e-conomic gratis i 14 dager

Bankkort er ikke nødvendig