Regnskapsprogram til din virksomhet

Bokføring, fakturering og rapportering i et komplett regnskapsprogram

Brukervennlig bokføring på nett

Vi skjønner at du får betalt for å jobbe, ikke for å bruke tid på å føre regnskapet. Derfor har vi i e-conomic laget et komplett regnskapsprogram på nett som passer perfekt for små og mellomstore bedrifter.

Med e-conomic får du den sikre løsningen - vi har hjulpet alle slags typer virksomheter i Norge med å holde orden på økonomien og regnskapet siden 2006, og har i dag over 100 000 brukere.

Du kan prøve e-conomic regnskapsprogram helt gratis og uforpliktende i 14 dager. Kredittkort er ikke nødvendig.

Full oversikt over regnskapet med inntekter, utgifter og ubetalte fakturaer i dashboardet

Enkelt å komme i gang

På få minutter kan du ha hele regnskapet ditt tilgjengelig online, overalt og når som helst. Med e-conomic regnskapsprogram fører du regnskapet på nett, enten du har PC, Mac eller nettbrett.

Automatiser hverdagen og få orden i papirene - skann alle dine økonomiske dokumenter og bilag inn i systemet, og sorter dem som innteker eller utgifter. Regnskapsprogrammet er enkelt å bruke - på fem minutter er du i gang og har tilgang til din virksomhets regnskap.

Se video om hvordan e-conomic fungerer (1.08 min)

 

Bedre innsikt, større vekst

Å føre regnskapet selv i et regnskapsprogram som e-conomic gir en solid innsikt i driften, som igjen gjør at du kan ta bedre avgjørelser når det kommer til virksomheten din. Oversikten får du gjennom viktige nøkkeltall og rapporter.

Sammenlign resultater - måned til måned, år til år. Send faktura og se hvem som ikke har betalt, eller sjekk hvor mye varer du har igjen på lageret. Det gir deg kontroll over virksomhetens økonomi og sparer deg for mye tid, tid du heller kan bruke på å få selskapet ditt til å vokse.

Se alle funksjonene i e-conomic

Send rapporter som mva-oppgave direkte fra regnskapsprogrammet

Betal MVA og avstem kontoen din

Når du oppretter en faktura blir momsen regnet ut automatisk. Derfor er det enkelt å sende inn mva-oppgaven til Altinn annenhver måned - det gjør du bare direkte fra programmet.

For å dobbeltsjekke at alt i regnskapet ditt er ført riktig, kan du foreta en bankavstemming. Det gjør du ved å laste opp kontoutskriften din direkte i e-conomic, så kan programmet avstemme den automatisk for deg og finne eventuelle feil eller mangler.

altinn-bank-integrasjon.png

Hva koster e-conomic regnskapsprogram?

Vi har to pakker som er tilpasset norske virksomheter. Vi anbefaler at du begynner med Small-pakken til 174,- per måned (eksl. mva), enten du driver et lite enkeltmannsforetak eller et litt større aksjeselskap, for eksempel. Går du over de 2000 posteringene som er inkludert i Small, oppgraderes du nemlig automatisk til Standard-pakken.

Du betaler ingen etableringsavgift eller andre skjulte kostnader, og du kan alltid si opp abonnementet ditt om du ønsker. I tillegg har vi 90 dagers fornøyd-garanti, som betyr at vi gir deg alle pengene tilbake med et smil dersom du ikke er helt fornøyd med e-conomic etter de tre første månedene.

Skal du ha tilleggsmoduler som f.eks. skanning, lagerstyring, prosjektstyring eller abonnement, koster dette ekstra.

Du har uansett muligheten til å prøve e-conomic gratis i 14 dager først, for å finne ut av om regnskapsprogrammet er en god match for deg og din virksomhet.

Prisen for Standard-pakken i e-conomic regnskapsprogram       Prisen for Small-pakken i e-conomic regnskapsprogram       Prøv e-conomic regnskapsprogram gratis i 14 dager  
 *En postering er enhver føring av bilag man gjør i et regnskap, som enten vil være i debet eller kredit.    

Les mer om priser og tilleggsmoduler i e-conomic

"Support i særklasse" følger med ditt nye regnskapsprogram

Det sier i hvert fall mange av våre kunder, som liker å peke ut hvor dyktige og hjelpsomme våre supportere er. Det viktigste for oss er at du skal føle deg trygg - derfor hjelper vi deg hele veien, fra du tar en prøveversjon til du fører regnskapet alene med full selvtillit.

Har du spørsmål eller problemer med regnskapet ditt, har vi flinke folk med økonomisk bakgrunn som sitter klare til å hjelpe deg via live chat, e-post eller telefon. Vi har også online kurs, mange hjelpeartikler og guides til regnskapsføring i e-conomic - alt er selvfølgelig helt gratis.

Besøk vår support

Din informasjon er sikker

Vi kjører med en 128-bits SSL-kryptering og lagrer dokumentene dine hvert 15. minutt - hver dag.

Med andre ord er vi like sikre som en nettbank. 

Rask, profesjonell fakturering

Fakturaprogrammet er en del av e-conomic. Send elektronisk faktura (EHF), kreditnota, purring, tilbud eller ordrer på e-post. Fakturer med KID-nummer, design oppsettet av fakturaen selv eller bruk en eksisterende fakturamal.

Samarbeid med regnskapsfører

Du kan gi regnskapsfører eller revisor gratis tilgang til din konto i e-conomic regnskapsprogram. Du kan også finne en regnskapsfører eller revisor på nett i listen vår. Disse har god kjennskap til e-conomic, og har regnskapskontor fra Flekkerøy i sør til Svolvær i nord.

Overfør regnskapsdata

Har du regnskapstall fra før? Vi hjelper deg med å importere fra andre programmer som Visma, Tripletex, Mamut og lignende. Det eneste du trenger for å overføre regnskapet ditt fra et annet økonomisystem er kjennskap til Excel.

 
Du kan koble flere programmer sammen med e-conomic regnskapsprogram

Bygg ditt eget regnskapsprogram

Når du kjøper en pakke hos e-conomic, dekker den selvfølgelig alle dine grunnleggende regnskapsbehov. Tanken er at du ikke skal betale for noe du ikke har bruk for - derfor kan du selv utvide e-conomic regnskapsprogram med tilleggsmoduler (som skanning, lagerstyring, prosjektstyring, mm.) og integrasjoner til de programmene du bruker i hverdagen.

Vi har en rekke samarbeidspartnere som lager apps til e-conomic, og vi har i tillegg en åpen API som gjør at du kan koble nettbutikk, lønnssystem, CRM-system, osv. til e-conomic. Så kan du la regnskapsprogrammet ditt være en naturlig og uforstyrrende del av arbeidsdagen din.

Se tilleggsmoduler   Se apps

actis-logo-liten.png

"Programmet er utrolig brukervennlig, intuivtivt og tilgjengelig. Brukerservice er enestående effektiv og kjapp!"
Helder Fernandes, Actis

epleslang-liten-logo.jpg

"Å ha alt elektronisk tilgjengelig 24/7 er en stor fordel og bidrar til at man tilnærmet kan jobbe fra hvor som helst. Å føre regnskapet selv gir en bedre innsikt i driften og følelsen av å være tett på den finansielle situasjonen."
Anne Dubrau, Epleslang

merkefabrikken_tilpasset.png

"Jeg er overbevist om at e-conomic er en av grunnene til at bedriften går så godt. Jeg kan på det varmeste anbefale e-conomic til alle som skal starte for seg selv."
Kristian Kolnes, Merkefabrikken AS

Prøv e-conomic gratis i 14 dager

Bankkort er ikke nødvendig