Mulighetene i e-conomic regnskapsprogram

Med e-conomic får du alle de funksjonene du trenger

 

 Funksjonsoversikt

Alt du trenger i ett program

e-conomic regnskapsprogram inneholder de nødvendige funksjonene for å ta hånd om din virksomhets økonomi. Du får det du trenger for å bokføre alle dine transaksjoner på en enkel og oversiktlig måte, som følger norske lover og regler. Inkludert i prisen er også et fakturaprogram, for en effektiv fakturering av dine kunder. I programmet kan du ta ut informative rapporter så du hele tiden har overblikket over din virksomhets drift. Med gratis adgang til vår API, kan du effektivisere din hverdag enda mer ved å koble e-conomic sammen med andre førende systemer.

Hvis du har flere behov til virksomhetens økonomi, har vi et utvalg av tilleggsmoduler som gjør at programmet kan utvides. Og vi hjelper deg selvfølgelig på veien - med helt gratis support. 

Spar tid og få pengene dine raskere

Med denne brukervennlige appen fra e-conomic kan du sende faktura så snart du har sagt farvel til kunden. Det betyr at du mottar penger fra kunden enda raskere og at du kan bli kvitt små krøllete papirlapper og kvitteringer en gang for alle.

Samtidig gjør appen det utrolig enkelt for deg å få alle utgifter med. Du tar bare et bilde av kvitteringen og sender til e-conomic regnskapsprogram med et klikk.*

 LES mer app_store.jpg

*Forutsetter kjøp av tilleggsmodulen Skanning

image_functionssplash.jpg

Enkel og oversiktlig bokføring 

Med e-conomic kan du bokføre alle bilagene i regnskapet. Du kan velge standardoppsett med kontoplan som er tilpasset ulike selskapsformer, som for eksempel enkeltmannsforetak og aksjeselskap. Du kan også opprette, redigere og slette konti som du ønsker. Alle dine posteringer kan oppbevares i kassakladder til de bokføres, og du kan enkelt finne frem til bilag som allerede er bokført.

For å få en god oversikt over dine kunder og leverandører, kan du opprette kundelister og leverandørlister som inneholder de informasjoner du trenger for å følge hele forholdet.

Les mer om regnskapsprogrammet

Fakturering på nett

Med e-conomic får du det du trenger for å fakturere dine kunder. Du kan lage og sende tilbud, ordrer, fakturaer og purringer på e-post eller via post. For å gjøre det enkelt har vi ferdige maler du kan bruke, eller du kan designe din helt egen faktura med egen logo, tekst og så videre.

For å automatisere innbetalinger, får du muligheten til å bruke KID-nummer på fakturaene dine. Har du kunder i den offentlige sektor eller andre som gjerne vil motta e-fakturaer, er det selvsagt mulig å sende fakturaer fra oss i EHF-format.

Les mer om fakturaprogrammet

Hold oversikten med rapporter

Det er alltid godt å få en oversikt over hvordan det går med virksomheten. Derfor kan du i programmet ta ut saldobalanse og resultatrapport. Ofte kan det være smart å velge ut noen nøkkeltall for å analysere virksomhetens drift, og da er vår nøkkeltallsrapport et godt verktøy.

Gjennom programmet kan du ta ut en momsrapport som du kan rapportere inn til myndighetene via vår integrasjon til Altinn. Du kan også enkelt sette opp et budsjett for å planlegge fremtidige kostnader og utgifter.

 

Tilpass med tilleggsmoduler

Iblant kan det hende at du får flere behov til ditt regnskapsprogram, for eksempel fordi virksomheten vokser. Derfor kan du utvide ditt e-conomic regnskapsprogram med tilleggsmoduler som Prosjektstyring, Lagerstyring og Anleggsmidler.

Les mer om tilleggsmodulene

Gratis support

Det er viktig for oss at du forstår og kan bruke alle funksjonene i programmet. Derfor tilbyr vi gratis support, på den måten som passer deg. For raske spørsmål og svar, kan du bruke vår chat eller ringe inn. Du kan også sende spørsmål på mail, eller melde deg på online kurs hvor du får en guide gjennom systemet. Forklarende manualer, artikler og hjelpevideoer på nett finner du i vår hjelpefunksjon e-copedia.

Inne på vårt forum kan du se hva andre brukere snakker om, og dele erfaringer. Vi har også laget en ordliste med forklaringer på de vanligste begrepene innenfor regnskap og økonomi.

Les mer om support