Tripletex økonomisystem

Tripletex er et komplett webbasert økonomisystem som består av mange ulike moduler. Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og på den måten passer Tripletex til alle – fra de små til de store firmaene. Systemet er enkelt og intuitivt å bruke, og om du trenger hjelp har de god hjelpedokumentasjon, kurs, webinarer og en veldig god supportavdeling. Tripletex er et norsk system med 18 000 bedriftskunder i Norge.

LES MER OM TRIPLETEX ØKONOMISYSTEM        I        Bli kontaktet av Tripletex

Pakker og priser

Tripletex har opprettet to ulike pakker til e-conomics kunder som skal tilsvare pakkene e-conomic tilbyr i dag; Small og Standard. Informasjon om disse pakkene finner du nedenfor. Lenger ned på denne siden finner du en oversikt over hvilke andre moduler og tilleggstjenester Tripletex tilbyr.

Er du er regnskapsfører som jobber for deg selv eller i et byrå? Da kan du lese om Tripletex' løsning til deg her.

 

SMALL -> MINI

fra kr.159
pr. måned
Etablering: 0 kr.
(normal pris fra 450 kr.)

Opp til 500 bilag i året
 
Faktura
 
Regnskap
 
Skanning*
 
Abonnement
 
Periodisering
 
Lager
 
Dimensjon

STANDARD -> MINI

fra kr.349
pr. måned
Etablering: 0 kr.
(normal pris fra 1990 kr.)

Opp til 3.500 bilag i året
 
Faktura
 
Regnskap
 
Skanning*
 
Abonnement
 
Periodisering
 
Lager
 
Dimensjon

* Skanning koster 1,5 kr per elektronisk lagrede bilag som får et bilagsnummer.

Moduler og tilleggstjenester i Tripletex

 

Lønn

Tripletex' funksjonelle lønnssystem sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger. Det hele gjøres ut fra nøyaktig ditt behov.

Reiseregning

Reiseregning lar deg føre godtgjørelser og utlegg i samme skjema, og du kan laste opp kvitteringene som vedlegg. Du bestemmer selv når reiseregningen skal utbetales.

Timeregistrering

Med timeregistrering kan du føre timer på kontormaskinen, mobilen, eller nettbrettet enten du er på vei til møte, på bussen hjem eller ligger hjemme i senga sent på kvelden.

Prosjektstyring

Med prosjekstyring kan du enkelt opprette prosjekter med prosjektdeltakere, kunder, ordre og fakturaplaner. I tillegg kan du følge prosjektenes utvikling helt automatisk.

CRM

Tripletex leverer en nettskybasert CRM-løsning hvor du får salgsprognoser, oppfølging av prospekter, integrasjon mot Google-kalender, salgsrapporter m.m.

Elektronisk lagring

Med skanningstjenesten i Tripletex kan du skanne eller maile alle bilag rett inn i kontoen din, og dermed utnytte alle fordelene ved å ha et heldigitalt regnskap. 

KID-nummer på faktura

Ved å ha KID-nummer på utgående fakturaer kan du slippe mye av det manuelle arbeidet forbundet med betalingsoppfølgingen. Dermed sparer du tid.

Direkte remittering

Med direkte remittering kan du føre bilaget og betale regningen eller utbetale lønn i én og samme operasjon. Alt du må gjøre er å koble din bank til Tripletex via Nets.

Likheter og forskjeller mellom e-conomic og Tripletex

e-conomic og Tripletex er to relativt like regnskapssystemer som har mange av de samme funksjonene. I tabellen nedenfor kan du se utvalgte likheter og forskjeller mellom e-conomic og Tripletex. 

Konverter fra e-conomic til Tripletex

I denne guiden kan du lese om hvordan du raskt og enkelt overfører dataene dine fra e-conomic til Tripletex.

Det innebærer at du vil få med følgende data: Avdelinger, kontoer, kunder, kundegrupper, leverandører, leverandørgrupper, leveringssted, brukerinformasjon, kontaktpersoninformasjon, prosjekter, prosjektgrupper og varer.

Tilbake til oversikten