e-conomic legges ned i Norge 30/6-18

Fremover vil det oppstå endringer som kommer til å påvirke regnskapshverdagen til mange. e-conomic legges ned i Norge, hvilket betyr at våre kunder må bytte regnskapssystem. Som alltid er kundene våres høyeste prioritet, og deres kundeopplevelse står i sentrum for hvordan vi arbeider. Vi i e-conomic kommer derfor til å hjelpe kundene våre hele veien, og sørge for at deres kundeopplevelse blir så god som mulig gjennom denne prosessen.

Hvorfor legges e-conomic ned i Norge?
Vi ønsker å gi kundene våre den beste løsningen, og sikre at våre ressurser og beslutninger er koordinerte med den målsettingen. Dette krever en fokusert innsats og en konstant utvikling av programmet. Ved å legge ned e-conomic norge, og i stedet fokusere på én virksomhet og ett produkt, kan vi sikre en fokusert innsats og en konstant utvikling. Derfor samles det hele på ett sted – hos Tripletex.

På den måten kan vi på en smartere måte skape den beste løsningen, og sikre fremtiden for våre kunder. Her kan du lese mer om hvorfor vi har tatt denne avgjørelsen.

Hva er neste steg for deg som kunde?
Denne avgjørelsen betyr at du fremover blir nødt til å bruke et annet regnskapssystem. Vi vil selvfølgelig gjøre alt det vi kan for å sikre at du får en god start med et nytt og enkelt system. Derfor vil vi anbefale deg å bytte til Tripletex. Du kan lese mer om Tripletex og hvorfor vi mener det er en god løsning her.

Hvis du velger å bytte til Tripletex vil vi sørge for en enkel konvertering fra e-conomic slik at du trygt får med deg de viktigste dataene når du bytter regnskapssystem. Vi anbefaler at du flytter dataene dine og begynner å bruke et nytt regnskapssystem når du har avsluttet regnskapsåret 2016. Selve konverteringen vil selvfølgelig være gratis for deg. Du kan lese mer om Tripletex’ priser her.

Dersom du ikke ønsker å bytte til Tripletex vil vi selvfølgelig også stå til rådighet. Vi kan hjelpe deg med å eksportere alle data fra e-conomic, som dermed kan importeres i et annet regnskapssystem. Her kan du lese mer om selve konverteringsprosessen.

Hvordan får jeg svar på spørsmålene mine?
Vi har opprettet en egen side med informasjon om Tripletex, konverteringsprosessen og generelt hva dine neste steg som kunde bør være. Den kan du sjekke ut her.

I første omgang har vi ikke mer informasjon enn det vi har skrevet her, og det som står på våre nettsider. Dette er fordi vi ønsker å komme ut med denne informasjonen så raskt som overhodet mulig. Det er stadig lenge til vi legges ned for fullt, og det vil komme løpende informasjon så snart vi vet noe nytt. Vi har dog samlet en rekke spørsmål og svar på denne siden.

Dersom du har spørsmål til hvordan Tripletex fungerer kan du kontakte dem på tlf: 22 83 60 00 (tast 2), eller e-post salg@tripletex.no.
 

Tilbake til oversikten