Excel-app fra IEX

Fordeler ved denne appen

  • Lag ordre direkte fra en mal i Excel til e-conomic
  • Unngå manuelt tastearbeid og spar tid
  • Unngå inntastingsfeil i regnskapet
Appen er en del av:

Koble Excel med ditt regnskap og spar deg selv for manuelle tastetrykk. IEX skaper en forbindelse mellom Excel og ditt e-conomic regnskap. Med integrasjonen hjelper IEX deg med å opprette ordre direkte fra en mal i Excel til e-conomic, slik at den er klar til bokføring eller videre behandling.      

Icon

Excel by IEX
Denne appen er utviklet av

Company address

IEX ApS
Herstedvang 7C, 1.tv.
DK-2620 Albertslund
Norway

Ingen flere inntastingsfeil

Appen gjør at det er mulig å overføre data automatisk fra Excel til e-conomic, slik at du unngår kjedelig tastearbeid og inntastingsfeil når du oppretter ordrer i e-conomic - så får du også mer tid til din virksomhet.

Enkelt å laste opp

Via det brukervennlige IEX-skrivebordet overfører du lett ordrer til regnskapet ved å laste opp dine Excel-filer. Du kan også velge å laste opp via FTP.

På skrivebordet kan du styre om ordrer skal overføres til salg, ordre eller pågående faktura for manuell bokføring eller til automatisk bokføring i e-conomic.

 

Slik kommer du i gang

For å få IEX-appen skal du bestille den via denne linken: https://iex.dk/da/bestil.html.

Videre vil en IEX-medarbeider guide deg gjennom oppsettet av appen. IEX gjennomgår konfigurasjonen din sammen med deg, slik at alt er perfekt satt opp og tilpasser dine behov.

IEX er klar med support

Hvis du har spørsmål til din IEX-integrasjon, har de alltid support tilgjengelig slik at de kan hjelpe deg med din Excel til e-conomic løsning.

Kom godt i gang allerede i dag

Bruk e-conomic gratis i 14 dager, bli kjent med alle funksjonene og lag din første faktura på fem minutter.

Prøv gratis